Aktív pályázatok

Itt találhatók a meghirdetett, aktív környezetvédelmi pályázatok. 

A kiválasztott pályázat nevére kattintva jelennek meg az adott pályázat részletei és a pályázati felhívás is onnan érhető el.

A határon túli pályázóknak a pályázati adatlap kitöltésekor a megyék listájából a "határon túli" sort kell bejelölniük!

A környezetügyért felelős tárca által a 2021. évi Föld Napja alkalmából meghirdetett "Mesék a Zümmögő birodalomból" meseíró pályázat anyagai - a különdíjas és az online kiadványba bekerült mesék listája, a díjátadó ünnepségen készült fotók, az online mesekönyv és mesefüzet - az Anyagok menüpontból érhetők el. 

"Az Év BISEL Fotósa 2021" pályázat eredményéről ITT olvashatnak részletesebben. A zsűri által online kiállításra javasolt fotók az online galériában tekinthetők meg.

.

."Az Év BISEL Fotósa 2022" és a "BISEL videópályázat 2022" eredménye itt tekinthető meg. A zsűri által online kiállításra javasolt fotók online galériája itt érhető el, a videópályázat díjazott alkotásai pedig itt tekinthetők meg.

"Az ÉV BISEL Fotósa 2023" pályázat, illetve a "BISEL Videópályázat" eredménye itt tekinthető meg. A zsűri által online kiállításra javasolt fotók online galériája itt érhető el, a videópályázat díjazott alkotása pedig itt tekinthető meg.


Pillanatnyilag nincs egyetlen egy nyitott pályázat sem.

Kérjük látogasson vissza később.