Keresd a jelet! 2022 Elődöntő


Pályázati azonosító: PR-KTK-20220812-001
Pályázat típusa: Ökocímke
Pályázat kezdete: 2022-10-21
Beadási határidő: 2022-11-13

Leírás:

„Keresd a jelet!” – 2022. évi ökocímke verseny középiskolások részére

Elődöntő

Köszöntünk a "Keresd a jelet!" verseny elődöntőjén, ahova az első forduló 10 legjobb csapata jutott tovább!

A verseny döntője és a végső helyezések

A döntőbe jutott csapatok a feladatok megoldását ugyancsak online tudják benyújtani, és ezt követően vehetnek részt a zsűri előtti személyes megmérettetésen, ahol az online benyújtott pályaművek és a személyes teljesítmény zsűrizett pontszámait összesítve eldől, melyik csapat lesz az év bajnoka, és miképp alakulnak a végső helyezések. (Amennyiben a járványügyi előírások miatt a személyes jelenléttel tartott döntőre nem lesz lehetőség, úgy a versenyzők a Kiíró által biztosított online platformon keresztül tudnak majd számot adni tudásukról.)

A három első helyezett csapat értékes díjat nyer, de senki nem megy haza különdíj vagy egyéb jutalom nélkül.

Az adatkezelési tájékoztató elfogadása a pályázat megkezdésének feltétele. Az adatkezeléshez való hozzájáruló nyilatkozat feltöltése a pályázat befogadásának feltétele az elődöntőben is. A nyilatkozat itt érhető el.

FIGYELEM! A pályázó csapat először töltse le az adatkezeléshez való hozzájáruló nyilatkozatot, majd a pályázatot az első forduló során elsőként beírt e-mail cím és az arra érkezett azonosító megadásával kezdheti meg. A pályázat megkezdéséhez el kell fogadni az adatkezelési tájékoztatót. A kitöltött és aláírt nyilatkozat feltöltésére a pályázat kitöltésekor a megfelelő mezőnél (csapattagok nevei) van lehetőség!

Egyéb feltételek

A pályázó a pályázati anyag benyújtásával hozzájárul ahhoz, hogy a pályázatban szereplő információkat, illusztrációkat és képi anyagokat a Kiíró nyilvánosan és bármilyen módon felhasználja a program népszerűsítése érdekében végzett oktatási, ismeretterjesztési és kommunikációs tevékenységében, idő - és térbeli korlátozás, valamint ellenérték megfizetése nélkül, a szerzők nevének feltüntetésével.

A Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben valamely pályázó részéről bármilyen csalárd, a pályázat szellemét sértő vagy azzal összeférhetetlen magatartást tapasztal, a pályázót azonnali hatállyal kizárja a pályázatból. A Kiíró kizárásról szóló döntése végleges és nem vitatható.

A verseny Kiírója nem tartozik felelősséggel az online felületek tőle független okra visszavezethető esetleges meghibásodásáért, így különösképpen az online felületet működtető kiszolgáló hibája vagy elérhetetlensége, az internet-hálózathoz való csatlakozás hiánya, a gerinchálózat működési zavarai miatt az internetes felülethez vagy annak egy részéhez történő csatlakozás sikertelenségéért. A pályázatok sikeres benyújtása érdekében szükség esetén emailes beküldési lehetőséget is biztosítunk.

A Kiíró fenntartja magának a jogot jelen felhívás módosítására és kiegészítésére. A módosításokról a pályázók a www.kornyezetvedelmipalyazatok.hu honlapon értesülhetnek.

 

Szakmai segédletek a pályázat kitöltéséhez:

https://xn--krnyezetvdelem-jkb3r.hu/onkentes-minosito-rendszerek-okocimkek

https://okocimke.hu/

https://www.facebook.com/tudatosvasarlokegyesulete 

https://ec.europa.eu/environment/ecolabel/?etrans=hu

Beadási határidő: 2022. november 13. éjfél

A versennyel kapcsolatban felmerülő kérdéseket az okocimke@hoi.hu e-mail címre várjuk.